Kezdő vagy a Lean területén, esetleg a csapatodban sok az újonc?

Túl sok a változás a céged életében és úgy érzed túl kevés a tapasztalatod? Vállalkozó vagy és szeretnéd fejleszteni a folyamataidat?

Lean coaching

Tudtad, hogy a céged folyamatainak akár 70%-a felesleges tevékenység?

Elakadtál a Folyamatfejlesztésben?

A legtöbb folyamatfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó egy pillanatnyi állapotot mér fel és azt optimalizálja. A Lean megtanít arra, hogy a dolgozók bevonásával folyamatosan fejleszd a folyamataidat, miközben csökkented a céged veszteségeit.

Mi az a Lean?

A Lean szemlélet egy Japán-ból származó vállalkozás fejlesztési filozófia. Két fő alapelve a vevő számára értéket nem teremtő folyamatok (veszteségek) megszüntetése és az emberek tisztelete.

Szeretnék megismerkedni a Lean-el!

Hallottál már a Lean-ről, de még sosem használtad? Esetleg eddig még nem is találkoztál vele? A VSM, az 5S, a PDCA ismeretlen fogalom számodra? Szeretnéd felmérni, hogy tudod e használni a szemléletet a saját cégednél?

milyen lehetőségeim vannak?

Lean mentor

Kezdőként sosem egyszerű elkezdeni használni a Lean eszközöket, folyamatos támogatást tudok neked adni, ha erre van szükséged. Ne feledd a Toyota mottóját: „Először embereket építünk és csak azt követően autókat!”

Lean Coaching

Mindenkinél előfordul, hogy úgy érzi elakadt, elfogyott a lendülete. Akár egy külső szemlélővel együtt folytatott Gemba séta is csodákat tud tenni. (A Gemba az a hely ahol a termelés folyik.)

"A túlélés kulcsa a folyamatosan változó környezetben a folyamatos fejlődés"
Juhász Ákos
Lean Coach

Ahol már hallhattál rólam:

Lean coaching

Jelentkezz a konzulcióra!

Vedd fel velem a kapcsolatot az itt található adatlap segítségével, vagy hívj most!

 

+36702862441
akos@leancontrol.hu

Mi az együttműködés folyamata?

Mindegy együttműködést egy díjmentes konzultáció előz meg, ahol fel tudod vázolni a problémáidat és együtt el tudjuk dönteni, hogy tudok e segíteni a megoldásukban.

Scroll to Top