Kezdő vagy a Lean területén, esetleg a csapatodban sok az újonc?

Túl sok a változás a céged életében és úgy érzed túl kevés a tapasztalatod? Vállalkozó vagy és szeretnéd fejleszteni a folyamataidat?

Lean coaching

Tudtad, hogy a céged folyamatainak akár 70%-a felesleges tevékenység?

Elakadtál a Folyamatfejlesztésben?

A legtöbb folyamatfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó egy pillanatnyi állapotot mér fel és azt optimalizálja. A Lean megtanít arra, hogy a dolgozók bevonásával folyamatosan fejleszd a folyamataidat, miközben csökkented a céged veszteségeit.

Mi az a Lean?

A Lean szemlélet egy Japán-ból származó vállalkozás fejlesztési filozófia. Két fő alapelve a vevő számára értéket nem teremtő folyamatok (veszteségek) megszüntetése és az emberek tisztelete.

Szeretnék megismerkedni a Lean-el!

Hallottál már a Lean-ről, de még sosem használtad? Esetleg eddig még nem is találkoztál vele? A VSM, az 5S, a PDCA ismeretlen fogalom számodra? Szeretnéd felmérni, hogy tudod e használni a szemléletet a saját cégednél?

milyen lehetőségeim vannak?

Lean mentor

Kezdőként sosem egyszerű elkezdeni használni a Lean eszközöket, folyamatos támogatást tudok neked adni, ha erre van szükséged. Ne feledd a Toyota mottóját: „Először embereket építünk és csak azt követően autókat!”

Lean Coaching

Mindenkinél előfordul, hogy úgy érzi elakadt, elfogyott a lendülete. Akár egy külső szemlélővel együtt folytatott Gemba séta is csodákat tud tenni. (A Gemba az a hely ahol a termelés folyik.)

"A túlélés kulcsa a folyamatosan változó környezetben a folyamatos fejlődés"
Juhász Ákos
Lean Coach

Ahol már hallhattál rólam:

vélemények a coachingról:

Dr. Makó Klaudia
Dr. Makó Klaudia
Ügyvéd
Read More
Ákost felkészült, segítőkész szakembernek ismertem meg, aki segített nekem megérteni néhány nagyon fontos piaci összefüggést, sőt, úgymond kilendített a holtpontról :-)) Hálás vagyok neki és jó szívvel ajánlom!
Koller Tamás
Koller Tamás
Supply Chain Analyst
Read More
Ákos nagyon jól, és gyorsan mérte fel, hogy milyen segítségre van szükségem. Szerteágazó tapasztalattal rendelkezik, így új perspektívákra rá tudja vezetni az embert.
Beke Kitti
Beke Kitti
Weboldal készítés női vállalkozóknak
Read More
Ákos olyan, mint a lelkiismeret, mindig felhívja a figyelmet arra, amivel nem foglalkozok!
Previous
Next

Lean coaching

Jelentkezz a konzulcióra!

Mi az együttműködés folyamata?

Mindegy együttműködést egy díjmentes konzultáció előz meg, ahol fel tudod vázolni a problémáidat és együtt el tudjuk dönteni, hogy tudok e segíteni a megoldásukban.

Scroll to Top